FORMULAR DE SERVICE

Accidente se vor întâmpla mereu. Tocmai de accea trebuie să știi că îți oferim lucrări de service pentru toate bijuteriile MOSV aflate în garanție ori în afara acesteia. Completează formularul de mai jos și în termen de 24 – 48 de ore vom reveni cu un e-mail pentru a-ți comunica aprobarea acestuia și detaliile legate de programarea lucrării.

Trebuie să știi că:
– lucrările de service pentru defecțiuni apărute dintr-un motiv acoperit de garanție sunt gratuite. Singurul cost pe care va trebui să îl suporți este cel de transport al produsului către service. Returul acestuia către tine va fi suportat de către noi. 🤗
În perioada de garanție, conform dispozițiilor legale, o bijuterie este schimbată doar atunci când repararea acesteia nu este posibilă.
– lucrările de service pentru defecțiuni apărute în urma unor accidente (urme de agățări, îndoiri, etc), neacoperite de garanție, sunt efectuate contra cost și în limita posibilităților tehnice. Prețul lucrării vă va fi comunicat în e-mailul de confirmare a progrmării în service, înainte expedierii lor către service.
– termenul de soluționare a lucrărilor este de maxim 24 – 72 de ore de la primirea produselor în service.

Iar acum, iată care sunt datele de care avem nevoie pentru a merge mai departe 😃:    Puteti alege maxim 3 fotografii, in formatul JPG / PNG sau PDF.