Plata cumpărăturilor efectuate pe site se poate achita în mai multe moduri:

  • Card bancar prin sistemul de plată securizat operat de MobilPay.
  • Numerar, sub formă ramburs prin achitare curierului.
  • Plata în 2, 3 sau 6 rate egale, fără dobândă, cu cardul STAR BT.

Pentru a plăti cu cardul bancar, la metoda de plată selectează opțiunea ”Card bancar prin MobilPay”. După apăsarea butonului ”Plasează comanda” te vom transfera în platforma operatorului de plății, unde vei putea sa alegi între a plăti în 2, 3 sau 6 rate, dar și să faci plata integral.

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în RATE fără dobândă. Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

  • Rate fără dobândă,
  • Perioadă de grație de până la 56 de zile,
  • Comision zero la toate cumpărăturile,
  • Plăți sigure pe internet.

Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure. Societatea noastră nu colectează date bancare și nici nu are acces la datele conturilor sau cardurilor utilizate în procesul de plată. Nu se percep niciun fel de comisioane pentru plățile efectuate cu carduri bancare emise în monedă națională, în România. Pentru plățile efectuate cu prin carduri bancare emise în alte state se pot percepe comisioane. Consultați banca emitentă înainte de a efectua plăți.

După plasarea comenzii și/sau efectuarea cu succes a plății produselor comandate, un e-mail de confirmare va fi expediat către adresa de e-mail indicată de către dumneavoastră. Verificați e-mailul de confirmare și în căsuța Spam. Nerecepționarea e-mailului de confirmare poate indica prezența unei situații neconforme, caz în care ne puteți contacta în vederea obținerii de lămuriri.