TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Ultima actualizare: 17.05.2024

CONDIȚII GENERALE. Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile prezentate mai jos, deoarece fiecare utilizare a acestui website reprezintă acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor prezentate aici. Utilizarea acestui site, parcurgerea sa și întreaga experiență se va face pe riscul dumneavoastră exclusiv. Termenii generali utilizați pe parcursul acestui text: „mosv”, „Mă ofer să visez”, „noi”, „societate”, „site”,”website” – se referă la ORICUI I SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE S.R.L, societate cu sediul în București, Bulevardul Basarabia. Nr. 256G, Et 7 având următoarele date de identificare fiscal contabilă: J40/13553/2019, RO41747632, Cod IBAN: RON: RO41 BTRL RONC RT05 2358 6101. „Dumneavoastră” – se referă la orice persoană care accesează și utilizează acest site, vizitator sau cumpărător.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE. Tratăm cu responsabilitate informațiile cu caracter personal pe care le colectăm fie ca urmare a cerințelor legale, fie în scopuri de marketing. Pentru a afla detalii despre modul de prelucrare a datelor cu caracter personal, vă invităm să consultați secțiunea Politica de confidențialitate. Informațiile expediate prin intermediul serviciilor de contact e-mail, mesagerie WhatsApp, servicii de mesagerie ale rețelelor sociale ori comentarii vor fi tratate ca informații neconfidențiale, răspunderea pentru conținutul acestora revenind exclusiv expeditorului.

REPREZENTARE VIZUALĂ ȘI DREPTURI DE AUTOR. Deși îmaginile prezentate pe site sunt fotografii reale ale produselor aflate la vânzare, acestea sunt considerate materiale cu titlu de prezentare. Produsele care apar pe site sunt doar reprezentări vizuale mărite și, ca atare, aceasta nu conține adevărata lor dimensiune. Pentru acuratețea informațiilor, consultați dimensiunile în pagina de prezentare a fiecărui produs. Restul imaginilor utilizate în realizarea acestui site provin fie din pictoriale proprii, grafică de calculator, fotografie cu drepturi de autor achitate, fotografie liberă de drepturi de autor, provenită de pe site-uri de specialitate și reproduse aici prin respectarea politicilor legate de drepturile de autor. Întreg conținutul acestui site, toate textele, mărcile, imaginile, drepturile de autor sau brevete sunt proprietatea ORICUI I SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE S.R.L. Imprimarea și distribuirea materialelor conținute de acest site se poate face păstrând intacte drepturile de autor. Este interzisă reproducerea vreunei părți a acestui site în orice scopuri fără acordul proprietarului. Se interzice și utilizarea conținutului acestui site în scopuri care ar putea calomnia ORICUI I SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE S.R.L. sau personalul acesteia. Este interzisă expedierea către mosv.ro de materiale cu caracter obscen, defăimător, pornografic, ilicit, rasist, xenofob, discriminatoriu, homofob. De asemenea, este interzisă încărcarea și expedierea către mosv.ro de fișiere virusate.

INFORMAȚII. Site-ul mosv.ro este oferit „ca atare” și „așa cum este pus la dispoziție”. Depunem permanent eforturi pentru ca informațiile publicate să fie corecte și nu vom publica cu intenție informații eronate. Cu toate acestea, nu oferim nicio garanție în legătură cu acuratețea, corectitudinea sau conținutul acestuia. Nu putem garanta că site-ul sau serverele care îl furnizează sunt lipsite de viruși, ori că site-ul este funcțional 24/24. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul site-ului și accesul la acesta fără notificări prealabile. Mosv.ro nu va avea nicio responsabilitate legală pentru niciun tip de daune ce pot rezulta ca urmare a accesării și utilizării acestui site ori a indisponibilității acestuia. Link-urile existente în secțiunile partenerilor, cele ale modulelor de procesare a plăților ori de transport vă pot trimite în afara site-ului mosv.ro. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau funcționarea acestor site-uri. Controversele sau pretențiile provenind din utilizarea site-ului ori în legătură cu produsele comercializate prin intermediul acestuia se vor semnala înainte de toate societății, ca demers  de soluționare amiabilă. Ulterior, în lipsa unei soluții care să aplaneze conflictul, acesta poate fi prezentat spre analiză organelor legale abilitate. Utilizarea acestui site, precum și comercializarea produselor se supun legilor în vigoare din România, iar instanțele de judecată din România au jurisdicție exclusivă. Orice acțiune judecătorească  se va înainta exclusiv instanțelor din Târgu Mureș. Societatea își rezervă dreptul de a efectua completări, modificări și editări ale conținutului acestui material fără notificări prealabile.

PROCESUL DE VÂNZARE. Toate comenzile efectuate online pe site-ul mosv.ro, prin rețelele marketplace ori telefonic sunt supuse regulilor care decurg din conținutul acestui material și legislației române în vigoare.
Produsele mosv.ro sunt disponibile spre vânzare pe site-ul propriu, în rețelele marketplace e-Mag România, Facebook, Instagram, WhatsApp și prin intermediul rețelei de distribuitori locali. Rețeaua de distribuitori este formată din magazine independente, operate de terțe persoane. Prin urmare, răspunderea noastră este limitată de contractele comerciale care transferă dreptul de proprietate asupra produselor mosv.ro către distribuitor. Încercăm efectuarea unei selecții a partenerilor locali pe criterii de integritate, capabili să mențină standardul ridicat de calitate a serviciilor. Cu toate acestea, societatea noastră nu va putea fi făcută responsabilă pentru acțiunile derulate de către distribuitorii locali.
Bijuteriile prezentate pe site-ul mosv.ro nu sunt produse vândute pe gram și nici nu au prețurile exprimate/gram, iar gramajele produselor nu sunt standardizate. Bijuteriile se comercializează ca obiecte finite, bijuterii, și nu sub forma grame de aur. Sunt obiecte mici cu manoperă extrem de complexă, dificilă, tocmai din cauza dimensiunilor lor.Deoarece cea mai mare parte a procedurilor de lucru sunt realizate manual, cerceii din același model au gramaje diferite. Din acest motiv este imposibilă afișarea unui gramaj standard pe obiect.

LIVRAREA: Comenzile efectuate până în ora 10:59 într-o zi lucrătoare, vor fi expediate din depozitul nostru în aceeași zi. Comenzile efectuate după ora 11:00 vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare. Sunt considerate lucrătoare zilele de luni – vineri, excepție făcând sărbătorile legale naționale ori perioadele de vacanțe semnalate corespunzător în site. Termenul de livrare afișat pe site este unul estimat și nu reprezintă un angajament din partea societății. Termenul de livrare oferit de către compania de curierat este disponibil (și permanent actualizat) pe site-ul acesteia. Societatea noastră nu poate fi făcută responsabilă de întârzierile la livrare datorate operatorului de curierat. Produsele oferite sunt livrate pe teritoriul României, al Uniunii Europene și Marea Britanie – acolo unde societățile de curierat partenere ofertă servicii de livrare -, societatea nefiind responsabilă pentru imposibilitatea livrării în toate localitățile țării/sau în toate statele U.E. Produsele livrate de către mosv.ro sunt ambalate conform alegerii dumneavoastră. Sunt însoțite de Certificat de Garanție, factură fiscală și număr de borderou de marcare ANPC. Numărul borderoului de marcare este o serie de cifre de forma: 000/00/00 sau 000.00.00/00, unde: 000/00/00 – unde primele cifre reprezintă numărul de borderou, următoarele reprezintă poziția de pe borderou aferentă produsului și, în fine, ultimele cifre reprezintă anul întocmirii borderoului. 00.00/00 – unde primele cifre reprezintă numărul de borderou, următoarele reprezintă poziția de pe borderou aferentă produsului, următoarele cifre reprezintă anul întocmirii borderoului și, în fine, ultimele reprezintă numărul bucății din lotul aferent poziției. Societatea își rezervă dreptul de a refuza comenzi. Produsele sunt livrate în limita stocurilor disponibile. Produsele indisponibile la livrare vor fi marcate ca atare pe site. Cu toate acestea, dacă din rațiuni independente de voința noastră acest lucru nu este realizat, clientul va fi imediat informat în legătură cu această situație, procedându-se la anularea comenzii.

COSTUL LIVRĂRII (dacă acesta există) este comunicat pe parcursul procesului de vânzare. Produsele livrate sunt asigurate pe durata transportului. Riscul de pierdere sau deteriorare a produselor vă este transferat în momentul livrării. Livrarea se face prin intermediul uneia dintre societățile de curierat partenere: Urgent Cargus, Sameday, Poșta Română și, extern, prin intermediul DHL, UPS și Sameday. Pentru a menține livrarea gratuită a produselor la nivel național, trebuie ca localitățile deservite să se găsească în lista celor cu livrare standard (fără kilometri suplimentari) la una din cele două firme de curierat consultate, respectiv Urgent Cargus și Sameday. Pentru situațiile comenzilor care provin din alte localități decât cele cu livrare standard, acestea pot fi direcționate automat către un alt serviciu de livrări gratuit pentru client, deasemenea. Schimbarea curierului se face fără anunțarea prealabilă a cientului, acesta fiind informat ulterior despre numărul de transport și firma de curierat alocată pentru livrare. Serviciul de livrare în Europa este contra cost, prețurile fiind afpșate vizibil pe site după introducerea adresei cumpărătorului, înainte de finalizarea comenzii. La data curentă, costurile de livrare sunt: Ungaria 120 RON, Italia 140 RON, Franța 140 RON, Germania 140RON, Spania 140 RON, Marea Britanie 160 RON. La primirea produselor achiziționate online vă revine obligația de a verifica produsele recepționate, că acestea corespund din punct de vedere calitativ și cantitativ așteptărilor dumneavoastră. Defecțiunile ori neconcordanțele vor trebui semnalate imediat, dar nu mai târziu de două zile lucrătoare de la data primirii lor, prin mijloacele de Contact puse la dispoziție pe site. Aveți obligația păstrării facturii și a ambalajelor de transport în cazul semnalării unei neconcordanțe. În astfel de situații, în care produsele livrate sunt neconforme, societatea vă va furniza produse identice la schimb sau va restitui integral suma achitată, în funcție de opțiunea dumneavoastră.

POLITICA DE ANULARE ȘI RETUR. Conform legilor în vigoare privind drepturile consumatorilor, în cadrul contractelor încheiate la distanță, așa cum este și cazul achizițiilor online, aveți dreptul de a returna produsele comandate online, fără nicio explicație, în termen de 14 zile de la primirea acestora. Returul este gratuit pe teritoriul României și se va efectua, ulterior comandării solicitării de retur, formular disponibil pe site.  Un curier se va prezenta spre a ridica produsele de la adresa indicată în formularul de retur. Costurile transportului de retur vor fi suportate de către mosv.ro. Clientul are dreptul de a refuza oferta de retur pusă la dispoziție de către sociatate și să efectueze livrarea pe cont propriu. Nu se primesc colete cu plata ramburs la adresa societății. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat. Nu sunt acceptate pentru returnare produse care prezintă modificări fizice, urme de folosire sau intervenții neautorizate. Societatea nu își asumă răspunderea pentru serviciile de ambalare și transport alese de către client și eventualele deteriorări cauzate în urma transportului. După recepționarea returului de către societate și constatarea conformității procedurilor solicitate anterior, în termen de maxim 7 zile de la data recepționării produselor, vom proceda la rambursarea integrală a sumei achitată de dumneavoastră în contul bancar (în monedă LEI/RON) indicat în formularul de returnare. Nu se efectuează returnări de sume de bani ramburs. Returnarea produselor echivalează cu retragerea dumneavoastră din cadrul contractului de vânzare la distanță. Va fi refuzată primirea în situația în care se vor constata inadvertențe între situația prezentată în formularul de retur și starea lor actuală. Produsele recepționate cu defecțiuni datorate transportului cad în sarcina expeditorului, bijuteriile fiind returnare către acesta până la soluționarea cazului între expeditor și curier. Cererile de retur venite de la adrese din afara României nu beneficiază de transport gratuit, alegerea companiei de curierat/taxele de expediere precum și taxele vamale ori cele de TVA pentru expedierile din Marea Britanei revenindu-le expeditorilor. Restituirea sumelor de bani se poate efectua doar în moneda în care a fost efectuată achiziția – respectiv, LEI – pentru aceasta, cumpărătorul având obligația de a comunica un cont IBAN în RON în cadrul formularului de retur. În cazul în care doriți să primiți în schimbul banilor alte produse decât cele comandate inițial, va fi necesară plasarea unei noi comenzi. Prețurile afișate pe site sunt cele valabile la data comenzii. Prețurile facturate pentru produsele comandate includ TVA, costurile de ambalare și pe cele de marcare, dar exclud costurile de transport. Acolo unde este cazul, acestea din urmă vor fi incluse într-un câmp distinct pe factura de livrare. Discounturile sunt aplicate în conformitate cu regulamentele de derulare a campaniilor promoționale. Campaniile caritabile de direcționare a unui anumit procent din valoarea produselor către diferite cauze se vor desfășura în conformitate cu regulamentele oficiale disponibile în pagina campaniei în site. Plata cumpărăturilor efectuate pe site se poate achita prin: Card bancar (integral sau în rate) prin sistemul de plată securizat operat de mobilPay sau numerar, sub formă ramburs prin achitare curierului.Plățile sunt realizate în condiții de securitate maximă. Societatea noastră nu colectează date bancare și nici nu are acces la datele conturilor sau cardurilor utilizate în procesul de plată. Nu se percep niciun fel de comisioane pentru plățile efectuate cu carduri bancare emise în monedă națională, în România. Pentru plățile efectuate cu carduri bancare emise în alte state se pot percepe comisioane. Consultați banca emitentă înainte de a efectua plăți.După plasarea comenzii și/sau efectuarea cu succes a plății produselor comandate, un e-mail de confirmare va fi expediat către adresa de e-mail indicată de către dumneavoastră. Verificați e-mailul de confirmare și în căsuța Spam. Nerecepționarea e-mailului de confirmare poate indica prezența unei situații neconforme, caz în care ne puteți contacta în vederea obținerii de lămuriri.

SCHIMBAREA UNUI PRODUS. Îți oferim posibilitatea schimbării unui produs achiziționat de pe site-ul nostru în termen de 15 zile de la data achiziției. Procedura de urmat în acest sens cuprinde completarea FORMULARULUI DE SCHIMB disponibil pe site. În termen de 48 de ore (interval LUNI – VINERI, în afara sărăbătorilor legale și ale perioadelor de vacanță semnalizate pe pagina principală a site-ului) veți primi un e-mail care va conține următoarele detalii: Numărul de AWB al noii expediții și cel al ridicării coletului la schimb / procedura COLET LA SCHIMB, serviciu oferit de companiile de curierat cu care lucrăm. Sume de plată / ramburs sau transfer bancar în funcție de opțiunea cumpărătorului. Factura fiscală aferentă schimbului se va expedia în original clientului odată cu noul colet. Garanția comercială a produsului se va calcula de la data efectuării schimbului. Detalii despre modul de ambalare al produsului returnat, astfel încât acesta să nu sufere accidente pe parcursul livrării, responsabilitatea pentru ambalarea acestuia revenind cumpărătorului, orice deficiență decurgând de aici va fi o chestiune care se va soluționa de către expeditor și compania de curierat. Schimbarea unui produs este un serviciu pe care vi-l oferim gratuit, cu drag. Costurile de expediere și cel de retur vor fi suportate de către noi.Pentru situația în care veți dori să returnați noul produs (prin intermediul formularului de retur), expedierea acestuia către Atelier cade în sarcina dumneavoastră.Îți oferim și posibilitatea de a solicita și un al doilea (sau un al treilea 😊) serviciu de schimb, însă pentru realizarea acestuia va fi necesară achitarea taxei de transport în valoare de 44 de lei /cost expediere și cost retur/.

SIGURANȚĂ. Bijuteriile pentru copii sunt create cu atenție și grijă pentru detalii. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că articole de bijuterii conțin părți mici care, dacă sunt rupte ori desfăcute, pot reprezenta un pericol de sufocare pentru copiii cu vârsta de cel puțin 5 ani. Prin urmare, NU lăsați copiii în vârstă de până la 5 ani să poarte bijuterii nesupravegheați. De asemenea, NU lăsați bijuteriile sau ambalaje ale acestora lângă copiii în vârstă de până la 5 ani, ori în locuri în care aceștia pot ajunge. Îndepărtați bijuteriile în timpul somnului ori atunci când acesta doarme nesupravegheat. Îndepărtați bijuteriile și când copilul se află în scaunul de mașină și, în general, de fiecare dată când acesta nu este supravegheat de un adult. Verificați periodic dacă există eventuale uzuri sau deteriorări ale produselor înainte de utilizare. Nu utilizați bijuteriile dacă observați urme de deteriorare. Bijuteriile sunt piese mici și pot reprezenta un pericol de sufocare. Producătorul și comerciantul nu pot fi sub nicio formă responsabili pentru incidente care decurg din purtarea bijuteriilor.

SFATURI PENTRU ÎNGRIJIREA BIJUTERIILOR ȘI RECOMANDĂRI DE PURTARE. În general, bijuteriile sunt obiecte de podoabă, extrem de fragile. Iar când vorbim de bijuterii pentru copii, despre cercei, aceștia trebuie să fie și extrem de ușori pentru a nu deforma lobul urechii. În plus, aurul fiind un metal moale, face ca atenția acordată manipulării acestor bijuterii să fie și mai ridicată. Dezinfectarea cerceilor înainte de așezarea în ureche se va efectua conform indicațiilor cadrelor medicale. Se va evita însă scufundarea cerceilor în alcool sanitar. Acesta poate afecta pietricelele bijuteriilor, rezistența stratului de email și adezivul utilizat la montarea perlelor. Pentru închiderea cerceilor cu filet, înșurubați căpăcelul de protecție învârtindu-l în sensul mișcării acelor de ceasornic. Rotiți căpăcelul până acesta nu se mai învârte. Opriți-vă din înșurubat în momentul în care simțiți cum căpăcelul nu se mai învârte. Nu înșurubați mai mult. Nu este nevoie să strângeți mai mult. Forțând, riscați ca tija cercelului să străpungă partea din spate a căpăcelului. Căpăcelul, fiind și el din aur, poate fi perforat cu ușurință dacă este înșurubat prea puternic. Spargerea căpăcelului nu este acoperită de garanție. Înainte de a pune cerceii în urechile fetițelor, exersați de câteva ori închiderea și deschiderea. Vă veți familiariza astfel cu sistemul de închidere și veți reuși să îi aplicați pe urechi cu mai mare ușurință. Este nevoie doar de puțină dexteritate care poate fi ușor câștigată prin exercițiu. Când vorbim de bijuterii cu perle ori alte materii organice naturale, așa cum sunt turcoazul sau coralul, precum și cele cu email colorat, pentru a prelungi durata de viață a bijuteriei, este recomandată purtarea alternativă a două perechi de cercei. Purtarea pieselor enumerate în categoriile de mai sus necesită o mai mare atenție decât cea acordată celorlalte bijuterii. Contactul cu alcoolul medicinal, creme cu iod, loțiuni de plajă, apa de piscină tratată cu clor, ori contactul prelungit cu apa caldă, ingrediente ale unor șampoane sau loțiuni de corp, mediul cu nivel crescut de umezeală le pot afecta durabilitatea. Orice cantități din aceste substanțe le poate afecta. Lista enumerată nu este limitativă. Acestea sunt cele mai frecvente, însă nu sunt singurele. Perlele, coralul, sunt toate bijuterii pline de eleganță. Emailul este plin de viață, vesel. Iar toate aceste proprietăți ale lor, cu puțină grijă, vor dura ani și ani de zile. Brățările fixe, goale, se pot îndoi dacă sunt lovite, îndreptarea acestora nefiind posibilă. De asemenea, în cazul cerceilor voluminoși pentru fete/dame este recomandată scoaterea lor din urechi înainte de culcare pentru a nu fi îndoiți în timpul somnului. Atenție sporită la scoaterea fesurilor și căciulilor pentru a evita agățarea cerceilor în fibrele acestora. Acesta este una dintre cele mai frecvente circumstanțe în care cerceii pot fi pierduți ori deteriorați. Din considerente de siguranță, lănțișoarele nu vor fi purtate în timpul somnului. Acordați atenție îndepărtării bluzelor ori a fularului pentru a nu agăța lățișoarele. Este cel mai frecvent mod de rupere a acestora.

GARANȚII. Certificatul de garanție emis de către societate atestă că produsele noastre îndeplinesc cerințele de calitate și conformitate impuse de lege. De asemenea, acesta atestă faptul că bijuteriile comercializate sunt produse noi, și că se află la prima punere pe piața națională. Drepturile consumatorului, așa cum acestea decurg din prezentul material sunt conforme cu prevederile OUG 140/2021. Termenul de garanție este de 2 ani și acoperă eventualele defecte de fabricație care au trecut neobservate controlului tehnic de calitate al societății. Autenticitatea și caracteristicile aliajelor cu conținut de metal prețios sunt garantate pe viață prin marcaje legale. Este vorba despre marca de titlu, care indică conținutul de metal prețios din aliajul utilizat la realizarea bijuteriei (375‰, 585‰ sau 750‰), prin marca de responsabilitate a societății (BXXXX) și marca statului. În conformitate cu prevederile Art 12, alin (10), lit c) din OUG 10/2018, sunt exceptate de la marcare obiectele din aur în greutate de până la 1,00 grame. Pentru acestea, societatea va comunica cumpărătorului, prin menționare scrisă în cadrul certificatului de garanție, a numărului și poziției de pe Borderoul de marcare a produsului pe care îl achiziționează, ca măsură de asigurare a perfectei transparențe și de asigurare a trasabilității acestuia. Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, așa cum este și cazul achizițiilor online, aveți dreptul de a returna produsele comandate online, fără nicio explicație, în termen de 30 zile de la primirea acestora. Returul se va efectua pe cheltuiala dumneavoastră, prin curier, ulterior comandării solicitării de retur, formularul disponibil pe site. Returul va fi realizat doar în conformitate cu Termenii și Condițiile disponibile gratuit pe site-ul comerciantului. Acesta nu poate fi realizat dacă produsul nu a fost purtat și nu prezintă urme de uzură datorate manipulării necorespunzătoare. Garanția aceasta este angajamentul nostru că produsul pe care îl achiziționați are caracteristicile din prezentarea de pe site, că nu are vicii ascunse, și că remediem gratuit și rapid orice problemă care ar putea apărea în condiții normale de purtare. Sunt puține spre deloc cazurile în care ar putea apărea defecțiuni în condiții normale de purtare dar, vorba aceea, niciodată să nu spui niciodată. Certificatul de garanție care însoțește produsele MOSV garantează că: Bijuteria întrunește condițiile subiective și obiective de conformitate. Bijuteriile sunt realizate din aur în karatajele indicate în factura care însoțește produsul. Bijuteriile sunt realizate din aur pur aliat cu diverse alte metale în proporțiile aferente titlurilor legale aplicate. Metalele prețioase utilizate în fabricarea bijuteriilor mosv.ro nu provin din zone de conflict. Aliajele utilizate în realizarea bijuteriilor respectă cantitățile de nichel impuse prin Directiva Nichelului, valabilă în statele membre U.E. Bijuteriile sunt obiecte de podoabă, extrem de fragile, aurul fiind un metal moale. Manipulați-le cu grijă. Trebuie să cunoașteți faptul că garanția oferită bijuteriilor nu acoperă defecţiunile provocate de utilizarea necorespunzătoare a acestora ori defecțiunile datorate factorilor mecanici. Garanția nu acoperă pierderea produselor. Pentru a intensifica luciul bijuteriilor din aur alb, în anumite cazuri, aceste suprafețe pot fi acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza în intervale de timp care diferă de la o persoană la alta, între 6 luni sau niciodată. Rodierea nu este un serviciu acoperit de garanție. Această prevedere este valabilă și pentru bijuteriile decorate cu email colorat. Oxidarea bijuteriilor este un fenomen natural, datorat contactului dintre elementele de aliere și mediul în care acestea sunt purtate. Nici acest fenomen chimic nu este acoperit de serviciul de garanție. Bijuteriile sunt obiecte de podoabă, extrem de fragile, aurul fiind un metal moale. Manipulați-le cu grijă. Trebuie să cunoașteți faptul că garanția oferită bijuteriilor nu acoperă defecțiunile provocate de utilizarea necorespunzătoare a acestora. Pentru a intensifica luciul bijuteriilor din aur alb, în anumite cazuri, aceste suprafețe pot fi acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza în intervale de timp care diferă de la o persoană la alta, între 6 luni sau niciodată. Rodinarea nu este un serviciu acoperit de garanție. Această prevedere este valabilă și pentru bijuteriile decorate cu email colorat. Oxidarea bijuteriilor este un fenomen natural, fiind condiționat de elementele de aliere alăturate aurului în procesul de fabricare. Nici acest fenomen chimic nu este acoperit de serviciul de garanție. Condiții de acordare a garanției sunt cele prevăzute în OUG nr. 140/2021. Reparaţiile bijuteriilor aflate în garanție vor fi efectuate în termen de maxim 15 zile calendaristice de la data solicitării, anterior completării Formularului de service disponibil pe site-ul https://mosv.ro. Reparațiile produselor aflate în garanție sunt gratuite și se efectuează la unități service proprii ori agreate de societate și care vor fi comunicate clientului după recepționarea solicitării de service. Bijuteriile se vor expedia către service doar prin servicii de curierat, fiind returnate clientului în aceleași mod. În funcţie de condiţiile de purtare și de gradul de uzură, este recomandat ca bijuteriile să fie verificate anual de către un bijutier profesionist. Efectuarea de reparații pe cont propriu ori de persoane neautorizate va atrage după sine retragerea garanţiei. Nu curăţaţi bijuteriile cu soluții improvizate. Semnalarea unei defecțiuni și solicitarea prin intermediul Formularului de Service disponibil aici.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. MOSV prin deținătorul mărcii, societatea ORICUI I SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE S.R.L. prelucrează date cu caracter personal referitoare la persoane fizice într-un mod care asigură securitatea adecvată a acestora, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.Această politică descrie modul în care datele personale trebuie colectate, utilizate și stocate pentru a fi în concordanță cu standardele GDPR referitoare la protecția datelor – și, de asemenea, să îndeplinească condiția legalității. Acest control se aplică tuturor sistemelor, persoanelor și proceselor care constituie sistemele informatice ale societății, inclusiv  directorii, angajații, furnizorii și alte părți terțe care au acces la sistemele societății. Legislația privitoare la protecția datelor cu caracter personal este reprezentată de Regulamentul (EU) nr. 679/2016 descrie modul în care companiile – incluzând și societatea noastră – trebuie să colecteze si să prelucreze datele cu caracter personal. Aceste reguli se aplică indiferent dacă datele sunt stocate în format electronic, pe hârtie sau pe alte materiale.Pentru a fi în concordanță cu legislația, informațiile personale trebuie să fie colectate și utilizate în mod corect, stocate în siguranță, nepermițându-se folosirea acestora în mod ilegal. Confidențialitatea este regula de aur a bijuteriei. Și o respectăm cu strictețe, prin proceduri de lucru clare, aplicate atât datelor preluate din mediul online, cât și offline, atât datelor personale impuse a fi colectate prin lege în cadrul unui proces de vânzare, celor impuse de comunicarea unei adrese de livrare, cât și cele de marketing. Vom trata cu confidențialitate și datele cu caracter personal prezentate în schimbul de e-mailuri/comunicare sms/Whatsapp/servicii mesagerie socială/telefon inițiate de către una dintre părți. Datele utilizate în interacțiunea societății cu dumneavoastră sunt: Date de contact: Nume și prenume, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon. Date necesare procesării comenzilor: Nume și prenume, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon, serie și număr act de identitate, date de cont bancar în eventualitatea solicitării de returnare a produselor. Cont de utilizator în site-ul mosv.ro: adresă de e-mail necesară logării, parolă în formă non-recuperabilă. Informații tehnice: Informații despre sistemul tehnologic utilizat pentru accesarea site-ului  (PC, Tabletă, telefon mobil), date IP, sistem de operare, browser, tipul conexiunii, locații geografice, numărul de identificare pentru publicitate. Informații referitoare la utilizarea site-ului: Sunt informații referitoare la modul în care interacționați cu site-ul, colectate cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciului pe care vi-l oferim. Acestea fac referire la paginile pe care le accesați, durata vizitei, timpul de răspuns al conținutului pe care îl solicitați, etc. Informațiile sunt colectate folosind tehnologii automate precum browser cookies, flash cookies, web beacons, fișiere log, și prin servicii de urmărire a traseului vizitelor în site. Site-ul nostru  folosește cookie-uri pentru a vă furniza o experiența mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecăruia. Facem asta cu ajutorul “Cookie”-urile, cele care au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setări (limbă, țară). “Cookie”-urile, pe baza informațiilor pe care le adună ne ajută să eficientizăm utilizarea sitului  astfel încât acesta să fie cat mai ușor accesat de către utilizatori. Un Cookie (“browser cookie” sau “HTTP cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la internet (computer, telefon mobil, tableta etc.) și este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome). “Cookie”-urile nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Cookie-urile nu solicita informații cu caracter personal și nu identifică personal utilizatorii de internet. Un cookie este format din nume și conținut, durata de existență a acestuia fiind determinată, putând fi accesat din nou de webserver în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv. Un cookie conține informații care fac legătura între utilizatori și un anume website. Dacă un browser accesează acel web-server din nou, acesta poate citi informația deja stocata și reacționa în consecința. Cookie-urile asigura vizitatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile noastre pentru a vă oferi servicii confortabile: preferințele în materie de confidențialitate online, opțiunile privind limba site-ului, coșuri de cumpărături sau publicitate relevantă. Durata de viată a unui cookie poate fi diferită, în funcție de scopul pentru care este plasat. Exista cookie-uri folosite exclusiv pentru o singură sesiune – acestea nu mai sunt reținute după ce utilizatorul iese de pe website. Cookie-uri permanente – sunt reținute si refolosite de fiecare data când utilizatorul revine pe acel website, însă pot fi șterse oricând de utilizator. O vizita pe site-ul nostru poate plasa cookie-uri în scopuri de: performanță a site-ului, de analiza a vizitatorilor, pentru geotargetare, de înregistrare a traseului în site, pentru publicitate (proprii ori ale furnizorilor de publicitate), de performanță. Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face siteul impracticabil sau dificil de vizitat și folosit. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în “opțiuni” sau in meniul de “preferințe” al browserului tau. Conținutul din rețelele sociale. Cuprinde informațiile care fac parte din profilul dumneavoastră de pe o rețea socială și pentru care v-ați dat acordul terțului operator a le face publice. Informații pe care le furnizați în comentarii și interacțiuni cu conturile noastre de social media. Corespondență. Informații furnizate în schimbul de corespondențe inițiat de către una dintre părți. Concursuri. Fotografii, filmulețe, povești personale pe care ni le expediați în campanii organizate și reglementate prin Regulamente ori ad-hoc prin interacțiunea cu paginile noastre de social media. Acolo unde este permis (și doar în baza acordului dumneavoastră scris) colectăm și publicăm conținutul generat de către dumneavoastră în concursuri, promoții, angajamentul clienților în activitățile MOSV din social media, etc. Marketing. Informații referitoare la interacțiunea dumneavoastră cu e-mailurile pe care vi le expediem sub forma de newsletter. Și pentru că știm cât sunt de enervante e-mailurile nesolicitate, trebuie să vă spunem că derulăm o singură campanie anuală de marketing cu scopul de a vă comunica o ofertă extraordinară ori lansarea unei noi game de produse care v-ar putea interesa. Informațiile colectate mai sus sunt utilizate de către Societate exclusiv în scopul îndeplinirii obligațiilor contractuale, a cerințelor legale și în scopuri de marketing, acolo unde v-ați dat acordul. De asemenea, informațiile pot fi utilizate în analize interne referitoare la comportamentul clientului, analize demografice, etc. Pentru buna îndeplinire a prevederilor contractuale dintre societate și dumneavoastră, parte din informațiile colectate sunt puse la dispoziția unor companii terțe responsabile cu: operarea website-ului, completarea comenzilor, plata comenzilor, livrarea comenzilor,  servicii de suport client, etc. Furnizorii de servicii și personalul lor sunt autorizați să acceseze doar parte din datele dumneavoastră, limitate la competența lor și la îndeplinirea serviciului pentru care au fost solicitați. Datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate astfel: cele de natură legal – contabilă sunt păstrate în limitele solicitate de legile românești în vigoare; cele de natură tehnică și de marketing vor fi păstrate atât timp cât va fi necesar pentru a satisface scopurile pentru care acestea au fost colectate. Datele dumneavoastră sunt stocate în medii de operare care utilizează măsuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat. Exceptând datele cu caracter obligatoriu încheierii vânzărilor, acolo unde legea vă permite, aveți  acces deplin la datele personale prin contactarea societății. Acest drept poate fi exercitat prin expedierea unui e-mail la adresa partener@mosv.ro sau la adresa de corespondență a societății. Acolo unde este indicat de legile în vigoare, aveți dreptul de a solicita ștergerea, portarea sau corectarea datelor personale. Trebuie să rețineți faptul că anumite date nu vor putea fi șterse fără a șterge contul dumneavoastră de utilizator al site-ului. Cererile vor fi scutite de vreo taxă. Operatorul va fi obligat să furnizeze răspuns în maxim o lună, iar în anumite cazuri excepționale în cel mult două luni de la primirea cererii. Operatorul de date va verifica întotdeauna identitatea oricărei persoane. În vederea răspunderii la cereri și permiterea exercitării drepturilor, departamentul juridic sau consultanții juridici externi vor avea un cuvânt de spus cu privire la temeinicia cererii. Cererile de ștergere ori de consultare a datelor personale se vor expedia societății ORICUI I SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE S.R.L. prin e-mail la adresa: salut@mosv.ro;

PROMOȚII ÎN CURS LA DATA CURENTĂ: Campanie de reducere promoțională a prețului pentru o selecție de produse marcate vizibil cu simbolul SALE. Termenul de derulare a Promoției este precizat în pagina de prezentare a fiecărui produs inclus în campanie. Prezentarea produselor aflate în campanie se face, așa cum scrie la lege, cu preț vechi și preț nou. Promoția este organizată în limita stocului disponibil – când se epuizează produsele existente, se încheie și promoția. Mai există și o altă situație care trebuie menționată aici, încheierea promoției înainte de termen, una pe care o utilizăm doar în situații extreme și care, sincer, nici mare plăcere nu ne facem să recurgem la ea. Dar e bine să fie cunoscut și acest detaliu.

PROMOȚII ANTERIOARE CU STATUS ÎNCHEIAT: 10% PENTRU ÎNSCRIEREA LA NEWSLETTER Data de demarare a campaniei: 10 ianuarie 2020 Data de încheiere a campaniei: 04 august 2022 Codurile de reducere (cupoane) primite în urma înscrierii în campanie și neutilizate își pierd valabilitatea începând cu data de 31 august 2022.