30.05.2024

VISE ÎMPLINITE

17595 LEI

Viața reală începe acolo unde se termină wall-ul rețelei sociale.

O societate sănătoasă se construiește prin implicarea noastră, a tuturor, prin cetățeni activi, prin acțiune dincolo de ecranul telefonului mobil. Empatia manifestată pe rețele sociale nu este suficientă. Aceasta, dacă nu este urmată de o reacție în viața reală, nu va rămâne decât un gând transmis în neant. Și asta nu ajută.

Sunt multe lucruri care ne îngrijorează – și, cu tot respectul, nu este nimic nobil în asta -, dar ce facem pentru a repara ceva din ceea ce stă să se dărâme din jurul nostru, asta este ceea ce contează. Poate nu este nimic nobil nici în asta, însă cu siguranță este un pas către schimbare.

Poate crezi că gestul tău nu poate schimba nimic. Poate gândul acesta nefast se frământă în mințile a 20 de milioane de români? Și cum ar fi dacă cele 20 de milioane de români ar zice, „gestul meu mărunt va schimba ceva!”. Am reuși să schimbăm ceva? Mă Ofer Să Visez la asta.

ISTORICUL PLĂŢILOR EFECTUATE

România are, din păcate, multe cauze în care ne putem implica.

Echipa mosv.ro învestește 2% din totalul vânzărilor în proiecte care sprijină resursa cea mai de preț a țării, copiii, acolo unde aceștia au mai mare nevoie.

Periodic, pe această pagină veți primi raportul de activitate. Periodic, vom afișa transparent valorile sumelor colectate, direcția în care au plecat sumele colectate și vom face o prezentare a asociației care se va ocupa de utilizarea sumelor donate.

BLOG

AMINTIRI PENTRU O VIAȚĂ

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatie si toate ofertele exclusive!