Politica de confidentialitate privind protectia datelor cu caracter personal

ORICUI I SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE S.R.L. în calitate de Operator, prelucrează datele cu caracter personal într-un mod care asigură securitatea adecvată a acestora, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și impotriva pierderii, distrugerii sau deteriorării accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare.

Confidențialitatea este regula de aur a bijuteriei. Și o respectăm cu strictețe, prin proceduri de lucru clare, aplicate atât datelor preluate din mediul online, cât și offline, atât datelor personale impuse a fi colectate prin lege în cadrul unui proces de vânzare, celor impuse de comunicarea unei adrese de livrare, cât și cele de marketing. Vom trata cu confidențialitate și datele cu caracter personal prezentate în schimbul de e-mailuri/comunicare sms/Whatsapp/servicii mesagerie socială/telefon inițiate de către una dintre părți. Datele utilizate în interacțiunea societății cu dumneavoastră sunt:

Date de contact: Nume și prenume, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon.

Date necesare procesării comenzilor: Nume și prenume, adresă poștală, adresă de e-mail, număr de telefon, serie și număr act de identitate, date de cont bancar în eventualitatea solicitării de returnare a produselor.

Cont de utilizator în site-ul mosv.ro: adresă de e-mail necesară logării, parolă în formă non-recuperabilă.

Informații tehnice: Informații despre sistemul tehnologic utilizat pentru accesarea site-ului  (PC, Tabletă, telefon mobil), date IP, sistem de operare, browser, tipul conexiunii, locații geografice, numărul de identificare pentru publicitate.

Informații referitoare la utilizarea site-ului: Sunt informații referitoare la modul în care interacționați cu site-ul, colectate cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciului pe care vi-l oferim. Acestea fac referire la paginile pe care le accesați, durata vizitei, timpul de răspuns al conținutului pe care îl solicitați, etc. Informațiile sunt colectate folosind tehnologii automate precum browser cookies, flash cookies, web beacons, fișiere log, și prin servicii de urmărire a traseului vizitelor în site.

Conținutul din rețelele sociale. Cuprinde informațiile care fac parte din profilul dumneavoastră de pe o rețea socială și pentru care v-ați dat acordul terțului operator a le face publice. Informații pe care le furnizați în comentarii și interacțiuni cu conturile noastre de social media.

Corespondență. Informații furnizate în schimbul de corespondențe inițiat de către una dintre părți.

Concursuri. Fotografii, filmulețe, povești personale pe care ni le expediați în campanii organizate și reglementate prin Regulamente ori ad-hoc prin interacțiunea cu paginile noastre de social media. Acolo unde este permis (și doar în baza acordului dumneavoastră scirs) colectăm și publicăm conținutul generat de către dumneavoastră în concursuri, promoții, angajamentul clienților în activitățile mosv din social media, etc.

Marketing. Informații referitoare la interacțiunea dumneavoastră cu e-mailurile pe care vi le expediem sub forma de newsletter. Și pentru că știm cât sunt de enervante e-mailurile nesolicitate, trebuie să vă spunem că nu derulăm campanii de e-mailing în afara newsletter pe bază de abonare. Plasarea unei comenzi pe site-ul mosv.ro NU echivalează cu abonarea la newsletter. 😃

Informațiile colectate mai sus sunt utilizate de către Societate exclusiv în scopul îndeplinirii obligațiilor contractuale, a cerințelor legale și în scopuri de marketing, acolo unde v-ați dat acordul. De asemenea, informațiile pot fi utilizate în analize interne referitoare la comportamentul clientului, analize demografice, etc.

Pentru buna îndeplinire a prevederilor contractuale dintre societate și dumneavoastră, parte din informațiile colectate sunt puse la dispoziția unor companii terțe responsabile cu: operarea website-ului, completarea comenzilor, plata comenzilor, livrarea comenzilor,  servicii de suport client, etc. Furnizorii de servicii și personalul lor sunt autorizați să acceseze doar parte din datele dumneavoastră, limitate la competența lor și la îndeplinirea serviciului pentru care au fost solicitați.

Datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate astfel: cele de natură legal – contabilă sunt păstrate în limitele solicitate de legile românești în vigoare; cele de natură tehnică și de marketing vor fi păstrate atât timp cât va fi necesar pentru a satisface scopurile pentru care acestea au fost colectate.

Datele dumneavoastră sunt stocate în medii de operare care utilizează măsuri de securitate pentru a preveni accesul neautorizat.

Exceptând datele cu caracter obligatoriu încheierii vânzărilor, acolo unde legea vă permite, aveți  acces deplin la datele personale prin contactarea societății. Acest drept poate fi exercitat prin expedierea unui e-mail la adresa [email protected] sau la adresa de corespondență a societății. Acolo unde este indicat de legile în vigoare, aveți dreptul de a solicita ștergerea, portarea sau corectarea datelor personale. Trebuie să rețineți faptul că anumite date nu vor putea fi șterse fără a șterge contul dumneavoastră de utilizator al site-ului.

 

ORICUI I SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE S.R.L.
E-mail: [email protected];

Stergere Date Personale

Exporta Date Personale