Cercei pentru copii – recapitularea anului 2023, an în care lumea bijuteriilor pentru copii s-a îmbrăcat în nuanțe mai delicate și rafinate, iar brandul MOSV/Mă Ofer Să Visez a fost în centrul acestui trend. Vom explora fascinantele tendințe ale bijuteriilor din aur roz și alb pentru cei mici, surprizele plăcute ale acestui an în gusturile părinților din România.

În plus, vom dezvălui atenția constantă pe care o acordăm în crearea unor cercei mai siguri și mai comozi pentru micuții purtători.

Cercei pentru copii – cromatica

Din punct de vedere cromatic cele mai căutate modele de cercei pentru copii în 2023 au fost cele din aur galben – clasicul preferat. Rămâne un clasic atemporal și preferatul multora. MOSV a continuat să ofere modele clasice și îndrăznețe, menite să dureze și să fie prețuite pe termen lung. Apoi, în funcția preferințelor de cercei pentru copii, urmează modelele din aur alb. Eleganța simplă a aurului alb a captivat inimile mamelor și copiilor deopotrivă. MOSV a creat bijuterii cu linii fine și clasice, menite să ofere nu doar stil, ci și confort pe tot parcursul zilei. În fine, la fel ca și acum un an, aurul roz rămâne pe ultima poziție în topul preferințelor de cercei pentru copii. Culoarea aurului roz a devenit o alegere preferată a mămicilor, iar MOSV a răspuns acestei cereri cu modele delicate și fermecătoare. Aici, eleganța este împletită cu atenția la detalii pentru a asigura o experiență de purtat cât mai plăcută. Iar ceea ce este o bucurie strict personală. Este că nuanța fină a aurului roz, mai apropiată de culoarea tenului, cunoaște o creștere a cererii.

Cercei pentru copii – siguranța

Din punct de vedere al sistemelor de închidere preferate pentru cercei pentru copii rămân și ele nemodificate, deși, proporțiile dintre cele trei categorii au cunoscut schimbări importante.

Sistemele de închidere pe ureche, cu căpăcel de protecție prin înșurubare, rămâne alegerea preferată atunci când vorbim despre cercei pentru copii. Urmează sistemul de închidere cu tortiță, cu o considerabilă creștere în preferințele mămicilor. În fine, cerceii creoli, tip verigă, cu ornamente mobile sunt și ei un segment în creștere. Iar aici, explicația poate fi legată de creșterea în popularitate a acestui tip de cercei în rândul mamelor.

Cercei pentru copii și alte minunate bijuterii din aur

Anul 2023 a însemnat și o dezvoltare fără precedent a segmentelor conexe a bijuteriilor pentru copii. MOSV are acum cele mai mari colecții de inele pentru copii, coliere, brățări și broșe. Colecțiile de coliere și pandantive MOSV aduc o notă de eleganță și joacă, fiind realizate cu același nivel de atenție la detalii și siguranță.

Brățările MOSV sunt create pentru a adăuga un strop de strălucire la încheietura fiecărui copil, fiind concepute astfel încât să fie ușor de purtat și de asortat cu orice ținută.

Inspirate din lumea minunată a copilăriei, inelele MOSV sunt concepute pentru a fi jucăușe și confortabile, fiind ideale pentru cei mici care își descoperă universul.

Sunt bijuterii care se pot constitui în cadouri unice, accesibile ca preț și care sunt mai mult decât o simplă bijuterie. Sunt amintiri pentru o viață. Iar acesta nu este un slogan de marketing. Sau dacă îl considerăm așa, el își are originea într-o experiență proprie. Prima mea brățară de aur primită de la părinții mei în urmă cu 30 de ani este în continuare aproape de inima mea. Deși nu îmi mai este bună ca mărime, este o piesă la care nu am renunțat. Este o amintire de suflet care, așa cum promite și MOSV, este o bijuterie care a câștigat lupta cu timpul.

Pentru anul 2024, ca să vorbim și despre planurile pe care avem, din ceea ce este conturat până în acest moment, voi enumera câteva dintre ele.

Vă vom prezenta noi modele de cercei pentru copii din aliaje de aur mai pure. Vom scădea și mai mult riscul de alergii și aduce pe premieră pe piața din Europa de Est.

Vom îmbogăți colecțiile actuale cu o colaborare, o colecție capsulă între două branduri de românești de bijuterii, bijuterii realizate aici, în România.

Vom introduce, de asemenea, noi metale în bijuterii realizate exclusiv manual, tot aici în România, bijuterie autentică, așa cum se manufactura în vechea școală românească.

În fine, vom continua creșterea Asociației Fericirea de după colț, cea care transformă o parte din încasările rezultate din vânzarea de cercei pentru copii în fapte bune destinate copiilor aflați în situații dificile.

În fine, în armonie cu tendințele globale, MOSV explorează opțiuni de materiale ecoresponsabile, astfel încât nu numai frumusețea, ci și grija față de mediu să fie reflectate în fiecare bijuterie.

Vă mulțumim pentru prietenia pe care ne-ați acordat-o în 2023. Cu trecerea anilor, MOSV a devenit un nume de referință în domeniul bijuteriilor pentru copii, aducând pe piață colecții cu design inovator și atenție sporită la detalii. Principiile fundamentale ale brandului includ siguranța, confortul și calitatea, iar fiecare bijuterie MOSV este realizată cu grijă pentru a se potrivi perfect  fiecărui copil.

Adresăm mulțumirile noastre și mămicilor din focus grupurile care ne oferă constant feedback în urma testării bijuteriilor MOSV, proces fără de care nu am reuși să înțelegem atât de bine nevoile acestui domeniu.