Când vine vorba de bijuteriile pentru copii, fetițele au fost mereu privilegiate. Este și firesc, aceste podabe făcând mereu parte, și într-o pondere mult mai mare, din universul feminin.

Brățările pentru copii, sunt o adaptare a bijuteriilor celor mari. La fel cum sunt cerceii pentru fetițe, broșele, inele sau lănțișoarele. Toate au fost adaptate la pentru vârsta lor. Atât ca dimensiune, măsuri de siguranță, dar și ca univers cromatic și tematic. În zilele noastre nu este deloc o problemă în a găsi un cadou din aur pentru fetițe, indiferent de vârstă. Ceea ce este grozav, de altfel.

Lucrurile devin ceva mai complicate când vine vorba despre băieței, nu-i așa? Ce accesoriu li s-ar potrivi lor, fără să depășim limitele unei decențe estetice? Linia de demarcație dintre elegant și ostentativ este destul de firavă. Ei bine, cu siguranță, brățările ar fi răspunsul. Este, poate nu singura, dar cu siguranță cea mai potrivită bijuterie pe care i-o putem oferi unui băiețel atunci când dorim să îi oferim o amintire. O brățară de aur poate fi un cadou care să fie păstrat și după ce a trecut de vârsta la care poate fi purtat.

bratari aur copii

bratari aur copii

În magazinul MOSV, Mă Ofer Să Visez, brățările pentru copii se găsesc într-o varietate extrem de largă.

Brățări cu șnur, brățări din aur cu charmuri tematice, potrivite vârstei lor, ori brățări cu plăcuțe gravate cu inițialele lor. Inimioare, figurine, animale, mașini de curse, ursuleți, delfini și nave spațiale. Acestea sunt elementele din universul copilăriei care completează această colecție. Sunt create din aur, cu finisaje extraordinare, cu elemente de siguranță și lungimi ajustabile. Brățările MOSV pentru copii sunt unul dintre acele cadouri amintire care nu vor sfârși într-una din numerosele cutii pline cu jucării.

Brățările pentru copii, așa cum sunt toate bijuteriile din aur de altfel, sunt genul de cadouri pe care le numim bijuterii de familie. Sunt bijuterii care, pe lângă în utilitatea lor imediată, au o altă proprietate mult mai însemnată. Este vorba de legătura creată între cel care o oferă și cel care primește bijuteria, o punte peste ani.

Brățările pentru copii – punte peste ani.

Sunt obiecte care vor fi păstrate în caseta de bijuterii a familiei, timp în care vor lua forma unei amintiri de valoare. Va fi amintirea ta, elementul vostru de legătură. Va fi punctul care unește trecutul cu prezentul și care va merge către viitor. Pentru că o bijuterie putând fi cu ușurință transmisă de la o generație la alta.

Indiferent că vorbim de o piesă de 290 de lei ori de una de 500 de lei, brățările pentru copii pot fi o astfel de punte de legătură peste ani. Sunt o legătură de durată, o amintire vie între momente atât de îndepărtate în timp. Iar emoția pe care acestea o înglobează, pe care o strâng și o cresc în jurul lor, este cu adevărat unică. Pentru că tocmai aceasta este puterea ascunsă a bijuteriilor. Pentru că astfel se creează tradițiile, pentru că astfel se cultivă bijuteriile de familie.

Bijuteriile sunt special create pentru copii. De altfel, aici, la MOSV realizăm doar bijuterii pentru copii. Nu știm dacă ne-am priciepe la toată gama de bijuterii, pentru copii, adulți, etc. Însă, tocmai de aceea, am ales să ne ocupăm doar de un segment al bijuteriei, cea de copii. Și să facem lucrurile așa cum ne-ar plăcea și nouă să le primim când suntem clienți.