Cerceii reprezintă adesea primele bijuterii purtate de un bebeluș și despre asta vom vorbi azi, despre cercei cu protecție. Aceste mici comori se transformă mai apoi, când nu le vor mai fi bune, în adevărate bijuterii de familie, prețioase amintiri ale copilăriei. Iar asta face ca alegerea lor să fie și mai atentă. Din ce material să fie ele realizate, despre siguranța lor, dar mai ales cu ce sistem de închidere să fie prevăzute, sunt doar câteva dintre detaliile pe care analizăm pentru dumneavoastră în cele ce urmează.

În Căutarea Siguranței și Calității, Cercei cu Protecție

Când vine vorba de bijuterii pentru copii, fiecare detaliu contează: de la materialul din care sunt realizate, până la sistemul de închidere. La MOSV, ne preocupăm de fiecare detaliu pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate și siguranță. Pentru început, recomandăm cu căldură utilizarea aurului ca material principal pentru cerceii destinați copiilor. Aurul are un grad scăzut de risc în generarea alergiilor, fiind bine tolerat de piele și rezistent la oxidare. Alegând aliaje de 18 și 14 karate, garantăm că bijuteriile noastre sunt de calitate superioară și sigure pentru cei mici.

Siguranță și Confort Pentru Fiecare Vârstă, Cercei cu Protecție

Siguranța este o prioritate majoră pentru noi. Când vine vorba de cerceii pentru copii, ne asigurăm că fiecare design este potrivit pentru vârsta corespunzătoare. Pentru nou-născuți, alegem cercei extrem de ușori, astfel încât să nu deranjeze bebelușul și să prevină deformarea lobului urechii. Aceasta este o etapă crucială în dezvoltarea lor, iar cerceii cu protecție MOSV sunt adaptați pentru a oferi confort și siguranță maximă.

Cerceii cu protecție MOSV sunt proiectați cu trei sisteme de închidere care asigură siguranță și confort optim:

 1. Cercei cu Protecție: Închizătoare cu șurub și căpăcel de protecție:
cercei cu protecție

cercei cu protecție

Este cel mai popular sistem de închidere a cerceilor pentru copii. Pentru că dacă sunt bine închiși, sunt siguri și confortabili la purtare și la somn. Partea frontală, modelul cerceilor, stă așezată pe lobul urechii. Închiderea se efectuează prin înșurubarea în partea din spate a lobului a unui căpăcel cu filet. În pofida dimensiunilor sale extrem de reduse, căpăcelul este prevăzut cu sistem de protecție împiedicând tija să treacă prin el și să înțepe capul. Deci, sunt confortabili la purtare. Într-atât de confortabili, încât sunt numeroase doamne care caută cercei cu un astfel de sistem de închidere. De asemenea, în cazul unui astfel de model, bebelușilor, în nemărginita curiozitate a descoperirii lumii care îi înconjoară, le este imposibil să tragă de ei.

Să recapitulăm avantajele acestor cercei cu protecție.

 • Siguranța împotriva pierderii.
 • Confortul la purtare.
 • Siguranța urechii.

Dezavantajele, să vorbim și despre ele. În lipsa experienței și a unei bune dexterități, primul contact cu acest sistem de închidere v-ar putea ridica ceva probleme. Tocmai de aceea, le recomandăm mămicilor să exerseze de câteva ori închiderea acestora înainte de a-i pune în urechile bebeilor.

Foarte important. Există numeroase site-uri care prezintă ca fiind cercei cu șurub sistemele de închidere cu fluturaș. Diferența este enormă. Fluturașul nu se închide prin înfiletare, ci prin împingere. În plus, fluturașul are partea din spate deschisă, neprotejând de înțepăturile tijei.

 1. Cercei cu Protecție: Închizătoare tortițe clasice:
cercei cu protecție

cercei cu protecție

Deși sunt cunoscuți și sub numele de “lever back”, acești cercei au închiderea în partea din față. Asta, din mai multe motive: pentru a putea fi închiși mai ușor, pentru a nu se desface accidental în tipul somnului când capul apasă urechea și pentru cazul în care, totuși, s-ar întâmpla ca tortița să iasă din veriga de prindere, acest lucru să fie ușor sesizat de un adult. În plus, forma tortiței este mult mai curbată decât cea a cerceilor de adult, pentru a împiedica alunecarea accidentală din ureche și pierderea lor. O condiție extrem de importantă a cerceilor cu tortiță pentru bebe este aceea de a nu fi grei. Pentru a nu „ademeni” mânuțele curioase să tragă de ei, și nici pentru a atârna greu pe loburile lor încă fragile.

Să recapitulăm avantajele acestor cercei cu protecție.

 • Confortul la purtare.
 • Așezare în ușoară în urechi.
 • Închidere frontală pentru a putea fi cu ușurință observați de un adult.
 • Siguranță împotriva pierderii datorită formei speciale a tortiței.

Dezavantaj. Dacă optați cercei cu tortiță grei, fetițele i-ar putea simți în urechiușe și ar putea trage de ei. Alegeți modelele ușoare anume create pentru nou născuți. Iar cerceii MOSV sunt extrem, extrem de ușori. Cântăresc mai puțin de un gram, tocmai pentru a nu simți că îi au în urechiușe (pentru a nu trage de ei).

 1. Cercei cu Protecție: Închidere în tub:
cercei cu protecție

cercei cu protecție

Este un sistem extrem de sigur, utilizat la cercelușii rotunzi, creole – cum li se mai spune. De la cei foarte mici, la cei mari, acest sistem de închidere pentru cerceii rotunzi este mult mai sigur și mai confortabil decât este cel cu tijă/închidere în furcă, deoarece nu are elemente în care să înțepe ori în care cercelușii s-ar putea agăța. În plus, entru deschiderea acestora este nevoie de ambele mâini pentru a trage de-o parte și de alta a cercelului pentru a scoate tija subțire din tub.

Să recapitulăm avantajele acestor cercei cu protecție.

 • Extrem de siguri.
 • Confortabili la purtare.

Dezavantaj. Am putea menționa un grad mai ridicat al dificultății la punerea în ureche. În special în cazul bebeilor. Însă, odată așezați este sigur că nu vor fi pierduți niciodată.

Eleganță și Încredere în Fiecare Detaliu

La MOSV, ne mândrim că oferim cercei cu protecție care îmbină siguranța cu eleganța. Fiecare pereche de cercei este proiectată cu atenție la detalii, folosind materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologii inovatoare de închidere. Siguranța și confortul copiilor sunt întotdeauna în centrul atenției noastre, iar cerceii cu protecție sunt expresia angajamentului nostru față de aceste valori.