MOSV – Sunt cercei fără vârstă. Pentru nou-născute, fetițe, fete și femei, deopotrivă. Lor și se adresează cerceii MOSV – Mă Ofer Să Visez.

 

Cerceii Mă Ofer Să Visez sunt delicați. Extrem de fini. Sunt concepuți pentru a fi purtați de către nou-născute. Însă, datorită sistemelor de închidere cu confort sporit sunt preferați și de către adolescente și mamele lor.

Apoi, dacă vorbim de modele, cerceii MOSV vin în forme clasice, jocuri simple, elegante, în combinații de culori și pietre care îi fac extrem de versatili. Ușor de asortat cu ținutele de zi, cu alte bijuterii, cu machiaj sau orice alt detaliu care contează pentru fiecare dintre dumneavoastră.
La preview-ul de lansare al bijuteriilor MOSV, cele mai multe dintre prietenele noastre au fost extrem de încântate de simplitatea modelelor. Una dintre doamne chiar a făcut la un moment dat o legătură a cărei subtilitate nu am observat-o până în acel moment: că cerceii MOSV, fiind atât de delicați, purtați de la naștere și până la vârsta senectuții sunt martorul tăcut al vieții noastre, însoțindu-ne permanent de-a lungul drumului.

Cercei fără vârstă: MOSV – Mă Ofer Să Visez – cercei din aur pentru nou-născute, fetițe. fete, femei.

Desigur, fiind atât de delicați, cerceii MOSV nu vor putea rezona cu doamnele care preferă bijuteriile bold, masive, vizibile. Este ceva firesc, este o chestiune de gusturi. Și mai mult de atât, este un detaliu care ține de fizionomia celei care îi va purta. De-a lungul anilor, am preferat sinceritatea, să evit situațiile în care aș fi putut împinge o vânzare spre finalizare doar de dragul de a vinde. Nu este etic să faci recomandări în care nu crezi. Să vinzi ceva ce dezavantajează clienta. Te discreditezi făcând așa ceva. Astfel, în discuțiile purtate cu ocazia recepției de lansare, care a căpătat un aspect de training, am admis că MOSV – Mă Ofer Să Visez – nu sunt bijuterii recomandate doamnelor care preferă bijuteriile bold.

Însă sunt recomandate tuturor celorlalte, indiferent de vârstă. Sunt absolut indicate tuturor celor care preferă ceva diafan, delicat. Și cumva pur – o senzație izvorâtă tocmai din simplitate. De aceea cerceii MOSV sunt dedicați sexului frumos, indiferent de vârstă: nou-născute, fetițe, fete, femei.

Nu uitați că pentru noi teme de discuție, așteptăm pe mai departe subiecte propuse voi, aici.