Regulă: când vorbim de cercei pentru copii – confort înainte de toate celelalte detalii. Este cel mai important detaliu în alegerea cerceilor.

Dacă alegeți să străpungeți urechile micii voastre prințese pentru a-i oferi cercei, este foarte important, mai important decât orice altceva, să vă gândiți la confort. Confortul la purtare. Puneți accent pe două detalii: greutatea cerceilor și sistemul lor de închidere, astfel încât să nu o deranjeze la somn, ori când are căciuliță peste urechi.

Greutatea cerceilor este extrem de importantă pentru a nu atârna greu pe lobul urechii, pentru a nu mări circumferința găurii. Aud de foarte multe ori doamne care spun că cerceii grei sunt incomozi la purtare. Atunci, de ce să îi dai copilului să poarte așa ceva. Alegeți pentru fetițele dumneavoastră cercei extrem de ușori.

Apoi, cel de-al doilea detaliu căruia trebuie să îi acordați atenție este confortul sistemului de închidere. Cerceii, în general, au vreo opt tipuri de sisteme de închidere. Cerceii pentru copii, în schimb, au doar două sisteme care sunt apreciate pentru confortul lor. Asta, cu toate că pe piața din România sunt încă numeroase magazine care comercializează bijuterii de copii cu tijă neprotejată. Aceștia sunt extrem de incomozi la purtare. Rețineți faptul că nu toți cerceii mici se pretează pentru a fi purtate de bebeluși.

Când vorbim de cercei pentru copii – confort înainte de toate, atât ziua cât și noaptea.

În realizarea cerceilor MOSV utilizăm două sisteme de închidere. Primul dintre ele este sistemul clasic cu tortiță. Comod la purtare, acest sistem are un dezavantaj pe care trebuie să îl cunoașteți înainte de a alege o astfel de pereche. Cerceii cu tortiță pot fi agățați în momentul în care este îmbrăcată sau dezbrăcată o bluză, tricou sau altă piesă vestimentară. De aceea, în general, după fiecare îmbrăcare/dezbrăcare ar fi bine să vă asigurați că cerceii sunt la locul lor.

Alternativa lor o constituie cel mai avansat sistem de siguranță, cel utilizat în aproape toate bijuteriile Mă Ofer Să Visez. Este vorba despre sistemul de închidere prin înfiletare cu capac rotunjit la spate pentru asigurarea confortului pe timpul somnului. Față de sistemul clasic cu fluturaș împins pe tija care intră în ureche, acesta face ca cerceii să fie potriviți chiar și pentru fetițele nou născute – dacă optați pentru găurirea urechilor.