Cercei Aur Fete: Siguranță și Eleganță la Orice Vârstă, cu MOSV

Chiar dacă fetițele nu mai trag de cercei, aceștia trebuie să fie în continuare siguri și confortabili. Bijuteriile MOSV (Mă Ofer Să Visez) oferă cercei special creați pentru copii, cu sisteme de închidere variate. Puteți alege între cercei cu șurub (protejați prin înșurubare), cercei cu tortițe (ușori și creați să nu deranjeze la purtare), sau cercei verigi cu închidere în tub și pandantive mobile (ca să îmbine modernul cu partea practică)

Importanța Cerceilor Ușori pentru Urechile Micuțelor

Chiar și la vârste mici, cerceii pentru copii trebuie să respecte criterii stricte de confort. Este esențial să fie ușori pentru a evita deformarea lobului urechii, un strat sensibil de piele și grăsime. Alegerea cerceilor potriviți încă de la vârste fragede contribuie la menținerea sănătății urechilor în timp și a păstrării unui aspect estetic plăcut. Cu toții știm cât de inestetice sunt perforațiile alungine, coborâte, pe lobul urechilor. Iar acestea pot fi evitate prin alegerea unor cercei ușori.

Găurirea Urechilor Fetițelor: Da sau Nu?

Găurirea urechilor fetițelor este o alegere personală a părinților. În tradiția românească, aceasta se face adesea la naștere, iar cerceii sunt oferiți ca talisman norocos. Găurirea urechilor la naștere poate fi o opțiune validă, având avantajul că micuța nu simte durerea și nu interferează cu jocul său. Alegerea sigură a bijuteriei este esențială în acest caz, iar cerceii MOSV oferă soluții potrivite pentru a asigura confortul și siguranța.

Sunt peste 150 de modele de cercei aur fete cu vârsta peste 5 ani din care poți alege aici. De asemenea, poți urmări noutățile MOSV pe canalul tău preferat de social media: Instagram, Facebook, Youtube, Pinterest sau Tik Tok.

Cercei Aur Fete – Cum să îi Alegi pe Cei Potriviți

Când alegi cercei aur fete, este important să ții cont de câteva reguli:

 1. Vârsta Optimă pentru Găurirea Urechilor: Societatea Americană de Pediatrie recomandă efectuarea găurilor în jurul vârstei de 5-8 ani, când copiii pot avea grijă singuri de urechile lor. Cu toate acestea, găurirea urechilor la naștere este o opțiune viabilă, asigurând o experiență mai puțin traumatică pentru copil și părinți.
 2. Clinică Pediatrică: Găurirea urechilor trebuie făcută într-un mediu steril, de preferat la o clinică pediatrică, pentru a evita riscurile de infecții.
 3. Alegerea Materialului: Este indicat să optați pentru metal prețios, alegeți cercei din aur de calitate, evitând aurul alb dacă acesta conține nichel sau cadmiu – în general pentru bijuteriile provenite din afara spațiului Uniunii Europene, unde acest lucru nu este reglementat.
 4. Ușurința Cerceilor: Cerceii trebuie să fie ușori pentru a nu lărgi găurile și pentru a nu trage de urechi.
 5. Sistem de Închidere: Optați pentru sisteme de închidere prin înșurubare sau tortițe cu închidere frontală pentru a evita desfacerea accidentală.

Cercei Aur Fete – Purtarea până la Vârsta Adultă

Nu există o vârstă specifică până la care să fie potrivit un model de cercei pentru fete. Aceștia pot fi purtați atâta timp cât arată bine pe lobul urechii și nu sunt prea mici în raport cu dimensiunea acestuia. Imaginile cu cerceii pe ureche din secțiunea de prezentare a fiecărui produs din site oferă dimensiunile acestora pentru a face o alegere informată.

În concluzie, atunci când alegi Cercei Aur fete trebuie să ții cont de siguranță, confort și estetică. Bijuteriile MOSV vă oferă opțiuni potrivite pentru a asigura micuței tale eleganță și siguranță la orice vârstă.

În fine, să îți reamintim și că atunci când cumperi Cercei Aur Fete MOSV:

 • aceștia sunt expertizați la centrele Direcției de Metale Prețioase din cadrul ANPC, iar factura care le însoțește conține indicația numărului borderoului de marcare.
 • sunt livrați în ambalaj de cadou, pregătite pentru a fi oferite cadou.
 • sunt expediați în termen de 24 – 48 de ore de la recepționarea comenzii.
 • pot fi achitați chiar și în rate.
 • poți alege curierul cu care dorești să îi primești, chiar și în easyBox.
 • ai doi ani garanție.
 • ai livrarea, schimbul și returul gratuite.