Diferențele dintre cerceii fiicelor starurilor și cei ai copiilor noștri constau doar în celebritatea părinților lor.

 

Copilăria stă sub semnul alegerilor părinților și de cele mai multe ori stilul acestora este transpus copiilor lor. Îi vedem pe cei mici ca fiind o prelungire a noastră. Asta așa și este de fapt, îi îmbrăcăm și accesorizăm așa cum am face-o pentru noi înșine. Iar acest lucru este valabil indiferent dacă suntem iluștri anonimi sau celebrități de covor roșu. Hotărârea de a perfora urechile fetițelor aparține de cele mai multe ori părinților. Este, poate, parte a reflexiei noastre în cei mici. De multe ori, în lumea latină, ține și de tradiții și obiceiuri care vin din vremuri străvechi.

Vom vorbi într-un articol viitor despre această decizie și motivarea ei. Vom analiza atunci părerile medicilor dar și cele ale părinților care au ales, sau nu, să perforeze urechile fetițelor lor. Și mai ales de ce au făcut-o.
Acum ne vom opri la celebritățile care au făcut acest lucru. Și urmărim aici strict stilistica, adică, ce fel de cercei au ales părinții celebri pentru fiicele lor.

  1. STORMI   

Stormi, Fiica lui Kylie Jenner și al rapperului Travis Scott, a declanșat în urmă cu puțin timp, pe când avea doar cinci luni, o polemică globală pe tema vârstei la care părinții ar trebui să găurească urechile fetițelor lor pentru a le pune cercei. O postare a mamei sale pe Instagram cu cerceii simpli, cu un mic diamant, au divizat lumea în apărători și acuzatori ai acesteia.

  1. NORTH   

Kylie nu este prima din clanul Kardashian criticată pentru a-i fă găurit urechile fiicei sale, North. Kim și Kanye West au făcut acest lucru public în 2014, la fix un an de la nașterea fiicei lor. Cerceii pentru care au optat sunt una dintre cele mai bine vândute bijuterii pentru copii: cerceii mici, rotunzi cu un singur diamant central.

Cerceii fiicelor starurilor – simpli, pe ureche și cu diamant

  1. TRUE   

Râmânem în familia Kardashian, Khloe Kardashian, care, pe când fetița ei True avea doar 8 săptâmâni, a prezentat-o publicului pe Snapchat, purtând deja o pereche de cercei. A optat tot pentru o pereche de cercei simpli, cu un diamant central. Judecând și după decizia perforării urechii fiicei sale la doar 8 săptămâni, ne dăm seama că acesta este deja un template al clanului Kardashian.

  1. VIVIAN LAKE   

Fiica modelului Gisele Bundchen a fost printre primele celebrități care au popularizat discuțiile pe tema vârstei optime pentru perforarea urechilor la bebeluși. Direct în gura lumii, adică, firește, pe rețelele de socializare. Se întâmpla în 2012, pe când Vivian Lake avea doar 8 luni, iar mama ei a prezentat-o pe Instagram purtând cercei. Când este „prea tânără” fetița pentru a purta cercei – aceasta a fost întrebarea care a făcut rumoare în rândurile publicului neavizat. Și asta nu era tot: Vivian purta și un colier la gât în imaginea publicată de mama ei.

  1. LUKENSIA și PHOENIX   

Nonconformista antrenoare de fitness a mers mai departe. Pe când și-a dus fiica de șase ani, Lukensia, pentru a-și pune cercei, s-a pomenit că și fiul ei de patru ani, Phoenix, își dorește și el, să fie precum sora sa. Așa se face că ambii copii ai lui Jillian Michaels și-au perforat urechile în aceeași zi. Ghiciți cum au făcut rețelele la apariția imaginilor.

  1. CHANEL NICOLE   

Fiica lui Ice-T și a soției sale Coco Austin a purtat și ea cercei de la o vârstă fragedă. Extrem de fragedă: zece săptămâni. În imaginea pe care cei doi au publicat-o, Chanel Nicole poartă compleu personalizat Chanel, cercei și pantofi cu toc.

Cerceii fiicelor starurilor – aur alb și diamant

  1. ZAHARA   

În toamna anului 2011, Angelina Jolie a hotărât să le pună cercei fiicelor sale, Zahara și Shilton, care aveau la vremea respectivă 6 și 5 ani. Doar prima dintre ele a hotărât să își și perforeze urechile, sora ei mai mică ieșind de la salon fără cercei.

  1. MONROE

Fiica Mariahei Carei și a lui Nick Cannon, Monroe, a început să poarte cercei de la vârsta de 4 ani. O pereche de cercei pe ureche, simpli, un diamant îmbrăcat în aur. Conform presei din Statele Unite și le-a achiziționat împreună cu mama sa de la mall.

Un lucru este cert: fiicele celebrităților prezentate mai sus poartă cercei pe lobul urechii. Este cea mai sănătoasă alegere. Sunt mai ușori decât cei care atârnă în tortiță și care pot lărgi gaura. Sunt mai siguri, deoarece sunt mai mici șansele de a fi agățați sau, mai important, de a se desface accidental.