Aflăm imediat numele câștigătoarei primului concurs MOSV

 

Am sărbătorit lansarea magazinului online Mă Ofer Să Visez cu un concurs mama și fiica lansat pe data de 18 februarie 2020. Regulamentul concursului a fost disponibil tuturor participanților pe site-ul https://mosv.ro și pe pagina noastră de Facebook, secțiunea Notițe.

Pentru a fi eligibilă, înscrierea în concurs trebuia să respecte următoarele cerințe menționate la punctul 5 – MECANISMUL CAMPANIEI:

  • participanții trebuiau să acceseze, la alegere, una din paginile MOSV din rețelele Facebook sau Instagram și să răspundă într-un comentariu postării Campaniei, în care să eticheteze (să dea tag) mamei (și implicit fiicei) cărora le-ar da cadou cele două perechi de cercei.
  • De asemenea, participanții la concurs trebuiau să devină fani (follower) ai paginii MOSV în rețeaua socială în care s-au înscris.

 

Concurs mama și fiica – ordinea intrării în concurs.

Conform regulamentului, ordinea înscrierii în concurs este cronologică, începând cu primul comentariu înregistrat în rețeaua Facebook și continuând apoi cu cele din Instagram. Au fost consemnate 881 de comentarii în Facebook și 528 în Instagram. Am înregistrat, așadar, 1409 comentarii în total.

Lista excel conținând a fost încărcată în random.org. A fost ales un câștigător și 5 rezerve pentru cazul în care se constată neîndeplinirea condițiilor de participare.

Câștigător a fost desemnat comentariul cu numărul 1379, efectuat de albu.irina pe data de 05/03/3030 la ora 19:56:31. Și în comentariul său, Irina spunea că ar dărui aceste bijuterii către @iulimarina.

Găsiți mai jos galeria de imagini care au certificat-o pe Albu Irina câștigătoare a acestui concurs. Întrucât comisia a constatat îndeplinirea tuturor condițiilor, nu a fost necesară validarea rezervelor extrase.

Concursul mama și fiica – câștigătorii

Ne-ar fi plăcut să ne găsim în ipostaza de a răsplăti fiecare participant la acest concurs cu câte o pereche de cercei. Am văzut atât de multe fotografii frumoase. Și am mai văzut numeroși frumoși visători transmițând iubire unii altora. Am văzut valuri de iubire. Și, într-un fel, toți cei care ați dăruit-o, și toți cei care ați primit-o, sunteți cu toții câștigători.

Albu Irina, este cea care a dăruit un gând bun și a câștigat iubire. Iubire și două perechi de cercei. Felicitări, Irina.