Acest sistem de închidere este cel mai sigur și mai confortabil dintre cele existente pe piață. Cu o sigură condiție: să fie bine închiși, cu căpăcelul înșurubat corespunzător.

Vă prezentăm mai jos câteva instrucțiuni de utilizare a cerceilor cu sistem de închidere prin înșurubare. Mare parte din cerceii Mă Ofer Să Visez beneficiază de un sistem de închidere prin înșurubare, cu căpăcel rotunjit, menit să nu deranjeze la purtarea zilnică ori în timpul somnului. Dar și pentru mai multă siguranță.

Acest sistem de închidere este cel mai sigur și mai confortabil dintre cele existente pe piață. Cu o sigură condiție: să fie bine închiși, cu căpăcelul înșurubat corespunzător.

  1. Pentru închidere și deschidere învârtiți șurubul între degetul mare și arătător al uneia dintre mâini, în timp ce cu cealaltă mână țineți cerceluș
  2. Pentru a-i desface, deșurubați căpăcelul din spate, de pe tija cercelului, învârtindu-l în sens invers mișcării acelor de ceasornic.
  3. Pentru închidere, înșurubați căpăcelul învârtindu-l în sensul mișcării acelor de ceasornic. Rotiți căpăcelul până acesta nu se mai învârt.

Respectați aceste instrucțiuni de utilizare a cerceilor și exersați de câteva ori înainte de a-i pune în urechile fetițelor.

Avertisment. Opriți-vă din înșurubat în momentul în care simțiți cum căpăcelul nu se mai învârte. Nu înșurubați mai mult. Nu este nevoie să strângeți mai mult. Forțând, riscați ca tija cercelului să străpungă partea din spate a căpăcelului. Căpăcelul, fiind și el din aur, poate fi perforat cu ușurință dacă este înșurubat prea puternic.

Atenție. Acesta este un sistem de închidere prin înșurubat. Nu se închide prin împingere și nu se deschide prin tragerea căpăcelului. Procedând astfel riscați distrugerea sistemului care asigură închiderea prin înșurubare.

Recomandare. Înainte de a pune cerceii în urechile fetițelor, exersați de câteva ori închiderea și deschiderea. Vă veți familiariza astfel cu sistemul de închidere și veți reuși să îi aplicați pe urechi cu mai mare ușurință.

Certificare. Cercelușii sunt închiși manual pe placa de expunere pe care o veți găsi în cutie. În procesul de ambalare este verificată integritatea căpăcelelor, ștampila din spatele plăcii de expunere atestând acest lucru.

Vă mulțumim că ați ales bijuterii M O S V.