Fosta mare jucătoare de tenis a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva săptămâni. Viitorul ei soț este omul de afaceri britanic Alexander Gilkes.

Potrivit presei din Marea Britanie, Maria Șarapova a fost cerută în căsătorie un inel de logodnă cu diamant. Sportiva, în vârstă de 33 de ani, a anunțat evenimentul pe contul său de Instagram. Viitorul ei soț este dealer de artă și co-fondator al casei online de licitații Paddle 8.

Despre bijuterie știm că este un inel făcut la comandă de către Jessica McCormack, designer britanic de bijuterii. Este realizat din aur roz de 18 karate și argint oxidat, construit în jurul unui diamant în tăietură emerald.

Dar cine este creatoarea acestui inel de logodnă cu diamant?

Jessica McCormack

Jessica McCormack

Jessica McCormack a crescut în Noua Zeelandă,înconjurată de artă, antichități și obiecte curioase colectate de tatăl ei, licitator. Și-a început cariera designul și realizarea bijuteriilor și promovează meșteșugurile vechi de secole. Peste acestea aruncă un iz de modernizate. Modelele sale sunt inspirate de orice, de la sculpturi maori antice până la basme japoneze. Cu talentul de a combina modernitatea și atemporalitatea, misiunea ei, așa cum afirmă artista, este de a crea bijuterii pe care generații de femei să le poarte și să le adore.

Deși rădăcinile ei vor rămâne întotdeauna în Noua Zeelandă, Jessica numește acum West London acasă. Și este mamă a trei copii.

Conștientă de cerințele impuse femeii moderne de astăzi, Jessica proiectează piese având în vedere emanciparea femeilor, cu accent pe promovarea tinerilor meșteșugari, britanici, pentru a deveni următoarea generație de bijutieri.Când nu se concentrează asupra designului, se ocupă de păstrarea moștenirii meșteșugului fabricării de bijuterii, transmitându-și cunoștințele despre vechile tehnici de confecționare a bijuteriilor noilor generații. Utilizează, de altfel, tehnici de oxidare manuală, controlată, pentru a oferi un aer ușor vintage creațiilor sale. Ea acordă prioritate uzabilității și versatilității, astfel încât bijuteriile ei să devină o parte prețioasă a garderobei clienților săi, concepută pentru a fi purtată și savurată, fie cu blugi, fie în ținute elegante.

Inelul de logodnă cu diamant creat pentru Maria Șarapova este estimat la 300 de mii de lire sterline.

 

Surse foto: https://www.jessicamccormack.com/world/jessica-mccormack și https://www.instagram.com/p/CJg04HCs-Gl/